Sommarradio i P4 - fjärde veckan!

Det är dags för fjärde veckan med gäster i Förmiddag i P4 Kristianstad, Sveriges Radio. Programmet sänds 10-12oo, på onsdagar och torsdagar startar det kl 1030 på grund av ett barnprogram som sänds över hela landet. Du hör Förmiddag med Per Erik Tell på 101,4 MHz i Skåne och i resten av världen via webradion.

Härär veckans gäster:

1/8 - Bill Hugg. Han är skådespelare och kanske mest känd för sina insatser i TV-serien Andra Avenyn. Just nu spelar han sommarteater i Marsvinsholm med Ystads Stående Teater.

2/8 - Jesper Larsson. Han är handbollsmålvakt och före detta proffs i Tyskland som vänt hem och nu ska etablera IFK Kristianstad i elitserien.

3/8 - Wiveca Friman. Hon forskar kring barn- och ungdomslitteratur på Högskolan i Kristianstad. Kommer från Hässleholm och vet allt om Peter Pohls böcker.

4/8 - Gudrun Schyman. Hon ledde Feministiskt Initiativ till en brakseger i valet i Simrishamn och är Vänsterpartiets mest framgångsrika partiledare någonsin.

5/8 - Jenny Silver. Hon är dansbandsdrottningen från Ängelholm som gick sin egen väg. Hon är musikalsångerska, duettsångerska och har flera gånger deltagit i melodifestivalen.

Från måndag till fredag - Förmiddag med Per Erik Tell i P4 Kristianstad, Sveriges Radio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0