Ack att skiljas är att dö en smula...Den här skönheten och jag måste skiljas efter att vi kamperat ihop under sju fina år. Inte bara har vi rullat runt i Skåne och sett oss omkring på de flesta småvägar som finns. Vi är till exempel båda förtjusta i sträckan mellan Träne och Häglinge, som är en härlig väg.

Vi inledde vårt förhållande november 2005 och det har blivit en del resor.

Tillsammans med vännen CJ och hans Harley åkte vi autobahn i hällregn och halvstorm till Belgien för att dricka absint, gå på museum och lyssna på jazz. Då hann vi också med ett besök på Horsens Statsfängsel - ett spännande stopp!

Själva åkte vi med färjan Esbjerg-Harwich och rullade för stipendiepengar runt i Midlands. Hälsade på Shakespeare i Stratford, Mike i Cleobury Mortimer, Margret i Chesterfield och West Ham i Londons East End.

Långresa blev det i fjol också. Med SR Norrbotten och SR Kristianstads stöd (liksom MC-folket) drog vi till Haparanda, bara för att vi ville. Vi fikade med Signar i Täfteå, Hagström i Degerfors och Daniel o Vickan i Ockelbo.

Anledningen till att vårt förhållande nu tar slut är att jobbet kräver en mer Svenssonmässig framfart under vintern och som karl fixar jag inte två saker samtidigt. Jag vet att jag sagt att jag köpt min sista bil (en alldeles underbar VW 1303S) men om man aldrig ändrade sig skulle man aldrig utvecklas. 

Eventuellt kan vi återkomma till tvåhjuling när högkonjunkturerna kastar sitt varma ljus också över frilansjournalistiken...

Du hittar annonsen på Hojtorget. Och snart också Blocket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0