Bildligt talat

Att magasinera sitt liv under ett knappt år kräver förberedelser och åtgärder som kan kännas svåra att ta itu med. Möbler kan lagras nånstans, skänkas eller köras direkt till tippen. Men allt det där som finns i skåpen som du aldrig bryr dig om men ändå vill behålla. Att rensa ut gamla böcker, dokument och bilder! Det visade sig att en garderob innehöll cirka 8000 diabilder.
Nu har jag sorterat ut ca 350 av dem och fått dem scannade. Tre plastkassar diabilder har gått i sopen (brännbart avfall) tillsammans med magasinen. Några CD-skivor är vad som finns kvar - och förhoppningsvis de bästa bilderna. Gamla negativ - bland annat från Instamatictiden på 60-talet har hastats igenom och kastats. Några få valdes ut för den här magasineringen.
Bilden nedan är en av de lyckliga som bevarats för eftervärlden. Lågvatten i Barmouth i Wales. En bild som skänker ett visst mått av lugn tycker jag. Vad tycker du?
Kommentarer
Postat av: Lotten

Väldigt rogivande.Men vad är det för något som sticker upp, så där i mitten av bilden? En brun walesisk krokodil?? Känns lite oroande.. ;-)

2009-03-08 @ 14:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0