Hemma hos...

Hemma hos H och P på Estados Unidos 860 i San Telmo i Buenos Aires möter oss en våning med mycket ljus och rymd. Gröna växter pryder trappuppgången och en jättepalm hänger sin slappa hand över besökarna uppför den skrangliga trappan till andra våningen.
Lägenheten har högt i tak och med ljusinsläpp via stora takfönster. Vitkalkade väggar och ett robust möblemang i mörkt ädelträ ger en kolonial prägel. Rummets mitt domineras av en samling stora gröna växter. En halvtrappa upp har far sin sovplats med king size-bädd och TV. H sover i en extrasäng i "vardagsrummet".
Köket är öppet med gasspis, kyl och frys, kaffebryggare men klent utrustat i övrigt med verktyg och bestick. badrummet är lagom stort med badkar/dusch.
Utanför de stora fönsterna, som går att stänga med fönsterluckor på insidan, mot pation är en fin uteplats. Trots bostadens absolut mest centrala läge är trafikbruset avskärmat och knappt märkbart. Värden, Emilio, har däremot sång- och musikkvällar i undervåningen som fyller kvarteret med gospels och vacker sång.

Innan du kollar hur det ser ut härinne rekommenderar jag ett besök hos H, som visar vägen in!

Några bilder:



Rummet med kontor.




Pation.



Kök.



Patrons sovplats.



Grönt.


Kommentarer
Postat av: Håkan

Wow !!!

Vilket ställe va !!

Är det lika bra som det ser ut ?

2009-09-03 @ 18:10:42
Postat av: Inkan©

Men å vilken lya- ser fin ut. Och konst på väggarna och ett skrivbord med slottsliknande stoppad stol - herreminje. Ni bor liksom kungligt ändå.



Nu blir jag lite mer avundsjuk!

Men Stockholm har haft bästa solen idag:)

SOMMAR i september?



Kramar från mig till dig.



Ink

2009-09-03 @ 20:31:01
URL: http://blaafaagel.blogspot.com/
Postat av: Thomas Nydahl

Aj, vad fint det ser ut, varma behagliga inredningsdetaljer, intimt men luftigt samtidigt. Kan bara gratulera er från ett dimmigt, disigt, regnigt och härligt Kristianstad!

2009-09-03 @ 22:43:52
URL: http://nydahlsoccident.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0