Una gaucha!


Vi hittade provinsen Buenos Aires' absolut trevligaste ridtur. Ja, vi och vi. Det var Linnea som ville rida på pampas innan hon åkte hem till Sverige, och tillsammans hittade vi Caballos A La Par på nätet. Och det var en lyckoträff. Adrian Di Stéfano hette ägaren och han hämtade oss i bil vid Rotunda Gutierrez, ungefär fyra mil söder om la capital. Altså hyffsat nära för de som tillbringar sin tid i huvudstaden. Adrian är en f.d. försäkringstjänsteman som hela sitt liv hållit på med hästar och beslutade sig för att - ja, sadla om.


Adrians egendesignade hatt/hjälm!


Ridturen skulle vara 2 timmar. Linnea och Adrian kom tillbaka efter 3,5 timme. Och Linnea var lycklig, och Adrian ville värva henne till pololaget!
Det hade gått undan på ridstigarna. Så fort hade hon nog aldrig ridit förr. Och hon hade lärt sig att hänga vid sidan av hästen och hoppa från en häst till en annan!

Jag höll en låg profil, umgicks med gauchon Sergio, studerade fåglar - två nya arter i boken! - och tog det lugnt på det hela taget.
Men Caballos A La Par kan vi onekligen rekommendera för den som vill ta en ridtur i Bs As närhet. Titta in på deras hemsida, du också!
Kommentarer
Postat av: Anja

WOW!!! Där missade jag något!!!!Tror jag måste åka tillbaka :)

2010-01-23 @ 12:20:18
URL: http://anjamaria.blogg.se/
Postat av: lotta Vinberg

Oj vilken cooling du är Linnea. Sjukt läcker!

2010-01-25 @ 20:52:56
Postat av: Venke

Tack för tipset! Jag var där igår med en kompis och är fortfarande helt lycklig. Det var verkligen fantastiskt!

2010-02-16 @ 13:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0