Sommarradio i P4 - femte veckan!

Det rullar på och i morgon måndag 8/8 inleds den femte och nästa sista veckan med sommargäster i Förmiddag i P4 Kristianstad, Sveriges Radio. Programmet sänds måndag till fredag klockan 10-12 och onsdag och torsdag börjar det lite senare, klockan halv elva på grund av ett samsänt ungdomsprogram.

Här är veckans gäster:

Måndag 8/8 - Åsa Olsson. Åsa kommer från Kristianstad. Hon arbetar med meditation, med healing och hon pratar med djuren. Dessutom är hon aktiv inom bluesen i Kristianstad.

Tisdag 9/8 - Eva Westerling. Eva kommer från Malmö. Hon är sjukhusclown och turnerar på de skånska sjukhusen. Hon är också med i Hipp Hippgänget i TV.

Onsdag 10/8 - Hedvig Lindahl. Hon kommer från Kristianstad och är nybliven VM-bronsmedaljör i det svenska damfotbollslandslaget. Hon spelar i KDFF.

Torsdag 11/8 - Jessica Nettelbladt. Hon kommer från Malmö och är filmregissör. Nyligen har hennes film om fyra tjejer och Dolly Parton "Jag är min egen Dolly Parton" haft premiär och fått stor uppmärksamhet.

Fredag 12/8 - Diddi Kastenholt. Diddi kommer från Helsingborg. Han är hårdrockare och frontfigur i bandet Bai Bang sedan många år. Nu har de alldeles nyss kommit med en ny CD.

Alltså: Förmiddag med Per Erik Tell i P4 Kristianstad varje veckodag från 10-12. På 101,4 MHz eller via webben. Välkommen att lyssna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0