Sommarradio i P4 - andra veckan!


Det är dags att presentera andra veckans gäster i programmet Förmiddag som sänds måndag till fredag i P4 Kristianstad, Sveriges Radio. Klockan 10-12 och på onsdagar och torsdagar kl 1030-12oo. Du lyssnar på 101,4 MHz i Skåne och i resten av världen kan du lyssna via webben: www.sverigesradio.se/kristianstad. Välkommen!

18/7  Christer Nylander. Han är riksdagsman för Folkpartiet Liberalerna och bor i Vä. Christer är vice ordförande i riksdagens kulturutskott och har skrivit två deckare.

19/7  Carl-Johan Charpentier. Han är författare och antropolog. CJ har bott i Afghanistan och talar en rad asiatiska språk. Han har skrivit ett fyrtiotal böcker, flera reseskildringar från Asien och Europa. CJ bor i Järrestad och är inbiten knutte.

20/7  Lars Yngve är kultförklarad gratistidningsredaktör från Ystad som helst inte överger Ystad men ändå hamnar i TV-sofforna i Stockholm med jämna mellanrum. Lars Yngve har en uppstoppad trut.

21/7  Martin Ekelund. Han är turnéledare för The Arks sista turné - och inte bara det. När basisten i bandet blev med barn fick Martin hoppa in. Han kommer från Klippan - Skånes popfabrik.

22/7  Henrik Valentin. Han är poet, författare och trädgårdsman. Henrik har fixat till rosenträdgården på Fredriksdal i Helsingborg och han vill att vi ska kalla det för trädgårdera när vi jobbar i landet. Henrik bor i Malmö, men har trädgården i Vitaby.

Gubbavecka, ja - men lugn - det kommer fruntimmersvecka senare i sommar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0