Sommarradio i P4 - första veckan!

Från och med måndag, den 11 juli, sänder jag sommarförmiddag i P4 Kristianstad, Sveriges Radio. Det är kl 10-13 och varje dag har jag en alldeles speciell sommargäst i studion.
Du kan höra P4 Kristianstad på 101,4 MHz i Skåne och om du är utanför täckningsområdet så kan du alltid logga in på www.sverigesradio.se/kristianstad och lyssna där. I lyssningsarkivet ligger programmen kvar en månad.

Den första veckans gäster är:

11/7  Gustav Fridolin. Han är nyvalt språkrör för Miljöpartiet de gröna och kommer ursprungligen från Vittsjö. Han har varit riksdagsman sedan han var ung, men haft en time-out och bland annat jobbat som journalist. Gjorde debut i Almedalen i veckan.

12/7  Charlotta Wrangberg. Hon är ambassadör i Buenos Aires och håller som bäst på att avveckla ambassaden eftersom vi ska spara pengar. Lotta kommer från Österlen.

13/7  Bengt Larsson. Han är regissör, teaterman och författare i Åhus. En multi-kulturarbetare med mycket spännande i bagaget och klara åsikter.

14/7  Malin Nilsson. Hon är trollkarl! Malin kommer från Österlen och hon trollar mycket i Tyskland, men i sommar är hon hemma och gör sin fantastiska show på Skillinge Teater.

15/7  Maria Ehrenberg. Hon är alldeles nybliven regionbibliotekschef i Halland. Bor i Vinslöv och har varit kulturchef i Östra Göinge kommun. Maria är också entusiastisk amatörastronom och så ville hon  visst prata om knyppling.

Sommar-Förmiddag med Per Erik Tell hör du från måndag 11/7 till och med onsdag 17/8. Varje veckodag mellan klockan 10 och 13oo. Välkommen att lyssna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0