Sommarradio i P4 - tredje veckan!

På måndag går vi in på tredje veckan med sommarradio i Förmiddag i P4 Kristianstad, Sveriges Radio. Programmet sänds kl 10-13 (onsdagar och torsdagar 1030-1300). Du hör oss på FM i Skåne på 101,4 MHz och i resten av världen på webben.

Här är veckans gäster:

Måndag - P A Ydrefelt. Han är musikalisk ledare för bandet Helge Änglar som består av ett gäng handikappade ungdomar. Han har också varit ljudbloggare och samlar på ljud. P A berättar också om den sjukdom han själv drabbats av.

Tisdag - Helene Fritzon. Hon är socialdemokratiskt oppositionsråd i Kristianstad och är ordförande för de skånska sossarna. Dessutom sitter hon med i partiets verkställande utskott och var aktiv i valet av Håkan Juholt som ny partiordförande.

Onsdag - Martin Ingvarsson. Han är allsvenskans mest meriterade fotbollsdomare.

Torsdag - Bertil Torekull. Han är f.d. chefredaktör för Östgöta Corren och Veckans Affärer. Han var också med och startade Dagens Industri. Han är aktiv i den näringspolitiska debatten och nu slåss han emot åldersdiskriminering.

Fredag - Mia Gröndahl. Hon är deltidsboende mellan Österlen och Kairo. Hon fanns på plats under den arabiska våren och ger nu ut ern bok om händelserna på Tahirtorget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0