Z - som i Zlatan Ibrahimovic

 
En historisk Zlatan!
 
Om man skriver en bok om SKÅNES HISTORIA och kommer så långt som till bokstaven Z - finns det någon tvekan om vad det ska innehålla?
Nej, självklart inte. Zlatan Ibrahimovic är levande historia, han är förändringens historia, han är berättelsen som bara blir bättre och bättre. När vi valde Zlatan till vår nu utgivna bok SKÅNES HISTORIA från Ales stenar till Öresundsbron så illustrerade Börje Berglund honom i den rödsvartrandiga Milantröjan, men strax innan vi skulle gå i produktion så insåg vi att det var något i görningen. Det blev mer eller mindre en tids presstopp i väntan på att Zlatan, Milan och agenterna skulle staka ut framtiden. Det blev franskt mode för pågen från Rosengård och Berglund fick färga om tröjan.
En dag som den här, när Zlatan chockat England och hela världen med att sätta fyra (!) mål i en och samma match, varav det sista en gjuten klassiker, en 35-meters akrobatisk cykelspark, så är inte minst vi bakom boken SKÅNES HISTORIA förbaskat glada över att han heter just Zlatan och inte Anders, Per eller Tommy. Grattis Sverige - och Skåne!
Boken kan du köpa hos din lokala bokhandlare och bor du i glesbygden så testa adlibris!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0