14 - Fish and chips please...

 
Sådana här lata dagar då man egentligen inte låter det hända något utan man bara lever blir maten små upplevelser i vardagen. Två gånger har jag beställt fish and chips som räknas som snacks och serveras mellan lunch och middag på hotellet.
Men vilken fisk! Ja, alltså vilken fisk det rör sig om har jag inte en susning om. Men det är en vit matfisk med fast kött och de steker upp den alldeles perfekt. Saltar man sen lite extra blir det alldeles super. Skaldjur har vi undvikit, men musselfiskarna var på gång i förmiddags.
 
 
 
 
I dag har vi återigen hemsökt North Cliff och passade på att äta på restaurangen som vi åt på häromdan. En alldeles underbar kyckling med inbakad parmesan och friterad med indiska kryddor. OK, det tog en stund innan maten kom fram, men så himla gott.
Och frukostbordets ananas i curry var förträfflig, liksom bananpannkakorna som serverades häromdan.
 
Under vandringen mellan South Cliff där vi bor och North Cliff där shoppingen bedrivs, cirka tio minuter längs stranden, stötte vi på den här strandsatte polaren. Första tanken: vågar vi fortsätta bada här? Andra tanken: fråga inte vad de drar upp till fish and chips...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0